Når jeg vælger et brugernavn, står der "Brugernavn er allerede benyttet”

Et brugernavn skal være unikt.

Hvis du modtager beskeden ”Brugernavn er allerede benyttet”, er der en anden bruger med dette brugernavn, og du skal derfor vælge et andet.