Ved "Log ind" springer den tilbage til samme side igen

Hvis du har problemer med at logge ind, kan der være flere forskellige årsager. Typisk skyldes det problemer med din browsers opsætning.

Den hyppigste årsag er, at browseren er "overfyldt". Det løser du ved at slette de midlertidige internet-filer og cookies.

Dette gør du under "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> fanebladet "Generelt".
Her klikker du på "Slet filer" og sætter flueben i "Slet alt offline-indhold".
Når computeren er færdig med at "tænke", klikker du på knappen ”Slet cookies”. Herefter skal du lukke din browser ned.
Åben så en ny browser og prøv igen.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan det skyldes, at din browser ikke er indstillet til at acceptere cookies. Dette skal rettes, for at du kan benytte dba.dk og i øvrigt mange andre hjemmesider.

Du retter det under "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> fanebladet "Beskyttelse af personlige oplysninger".
Her sætter du markøren ved ”Mellem”. Herefter skal du lukke din browser ned.
Åben så en ny browser og prøv igen.